X

Klik hier om meteen te reserveren

Reserveren

De Pelgrim komt overal. Blootvoets reist hij de wereld over, op bedevaart naar de smakelijkste streken. Azië, Amerika, Afrika… Je kan het zo gek niet bedenken, of de Pelgrim heeft het gezien - en geproefd.

De meest bijzondere gerechten gaan mee terug naar Nijmegen, naar het thuis van de Pelgrim, aan de Franseplaats. Dat betekent dat de kaart vol staat met gerechten die je nog nooit hebt gegeten, met bereidingswijzen waar je nog nooit van hebt gehoord, en met smaken die je nog nooit hebt geproefd. Van Marokkaanse pompoensoep tot Koreaanse pulled pork, van Indiase butterchicken tot een witte chocoladecheesecake, van tempeh-gyros tot een sticky toffee cake. Als je bij de Pelgrim aanschuift is het net alsof je zelf op reis gaat en proef je de smaken van de wereld.

" Wijn combineren met verrassende smaken uit de keuken is wat mij trekt. Vandaar dat ik hier volledig mijn ei kwijt kan. "

Elke, Wijnliefhebber

Foodbar

De Pelgrim is een foodbar. Dat wil zeggen dat je bij ons niet hoeft te kiezen voor één groot gerecht, maar dat je allerlei kleinere gerechten uit kunt proberen. En da’s maar goed ook! Er staat bij ons namelijk zoveel bijzonders en lekkers op de kaart, dat het zonde zou zijn om maar voor één gerecht te gaan. Onze kleinere gerechten zijn ideaal om te delen. Want wat is er nou fijner dan samen van lekker eten genieten? Dus kom lekker zitten en laat je verrassen. De lekkerste smaken van de wereld vind je nu bij jou om de hoek!

Plan jouw pelgrimstocht

Nu reserveren