DE LOCATIE

De Commanderie van St. Jan, waarin De Pelgrim foodbar gevestigd is, is een van de mooiste gebouwen van Nijmegen en is gelegen achter het Waaggebouw. Een plek waar je kunt genieten van lekker eten en drinken zoals dat ruim 800 jaar geleden ook al gebeurde. Reizende pelgrims konden hier uitrusten en op krachten komen.

FILOSOFIE

Wij hebben gekozen voor de naam De Pelgrim foodbar. Een ontmoetingsplaats voor jong en oud, in hetzelfde gebouw als stadsbrouwerij de Hemel. De Pelgrim staat letterlijk boven op de brouwerij.

Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. De inrichting is kleurrijk en warm. Een goede sfeer en genieten staan bij De Pelgrim voorop.

Een heerlijke lunchkaart, high tea, borrel en diner gaan hiervoor zorgen. De menukaart bestaat uit kleinere gerechten en bijgerechten en we hebben ook starters en nagerechten. Iedere combinatie is mogelijk. Voor gezelschappen (8+) hanteren wij een keuzemenu.

Je kunt bij ons terecht voor een kort bezoek, maar ook voor een hele avond heerlijk genieten van onze menukaart.

ONZE KAART

Onze dinerkaart bestaat uit kleinere gerechten waar ook bijgerechten op staan. We hebben ook starters en nagerechten. Je kunt jouw diner naar eigen smaak en aantal gangen invullen. Alle gerechten worden in het formaat van een tussengerecht geserveerd. Bekijk onze kaart.