X

Klik hier om meteen te reserveren

Reserveren

Het Kerstdiner bij De Pelgrim in Nijmegen is een feestelijke culinaire ervaring die je niet wilt missen. Dit buitengewone diner bestaat uit maar liefst vijf heerlijke gangen en biedt zowel een standaard als een vegetarische variant, zodat iedereen kan genieten van de magie van Kerstmis op zijn eigen manier.

Of je nu op zoek bent naar een speciale manier om Kerstavond te vieren, of je de voorkeur geeft aan een feestelijke maaltijd op Eerste of Tweede Kerstdag, De Pelgrim verwelkomt je op 24, 25 of 26 december om samen de kerstsfeer te proeven. Het restaurant is de perfecte plek om samen te komen met vrienden en familie, of om gewoonweg te genieten van een onvergetelijk diner in een prachtige omgeving.

kerstmenu Pelgrim

Voor degenen die graag iets lichter willen beginnen, biedt De Pelgrim ook de mogelijkheid om op elk van deze drie feestdagen langs te komen voor een heerlijke kerstbrunch. De brunch heeft de vorm van een buffet waarbij je kunt genieten van vele klassieke en feestelijke gerechten.

Kerstbrunch Pelgrim

Dus, als je op zoek bent naar een bijzondere manier om Kerstmis te vieren in Nijmegen, zoek dan niet verder dan De Pelgrim. Reserveer een tafel en laat je verwennen met een 5-gangenkerstdiner of een verrukkelijke kerstbrunch op 24, 25 of 26 december. Het zal een Kerst zijn om nooit te vergeten!

Plan jouw pelgrimstocht

Nu reserveren