X

Check our new video!

Smaken vertellen verhalen

Op zoek naar een mooie locatie voor uw groepslunch of groepsdiner? Bij de Pelgrim verzorgen we ook speciale gelegenheden zoals een lunch of diner voor de viering van een promotie, een bruiloft, een verjaardag of een andere bijzondere familiedag.

Groepslunch

Ben je ’s middags op pad met een groep? Hebben jullie zin in een soepje of een lekker broodje? Ook overdag zet De Pelgrim allerlei lekkernijen op tafel. Het maakt niet uit of het gaat om een bedrijfsfeestje, een bruiloft of iets kleiners. De Pelgrim zet genoeg op tafel om iedereen tevreden naar huis te laten gaan.

Brouwerslunch

Voor grotere gezelschappen en groepen vanaf 8 personen hebben wij een speciale Brouwerslunch. (€19,50 p.p). Deze brouwerslunch bestaat o.a. uit een kom huisgemaakte seizoenssoep, maisbrood, meergranenbrood, croissants, hartig en zoet beleg, salade, koffie, thee, jus d’orange en een glas seizoensbier erbij.

Groepsdiner

Na een lange dag is er niets fijner dan met zijn allen genieten van heerlijk eten. Het maakt niet uit hoe groot de groep is, of wat de gelegenheid is. Bij De Pelgrim ben je verzekerd van een heerlijke maaltijd; divers, exotisch en met liefde bereid. Ga samen op een culinaire reis bij De Pelgrim.

" De vrijheid die de koks krijgen maakt het speels en verrassend. We willen niet dat één bepaalde keuken de boventoon voert. Ook de gerechten die op de kaart staan zijn net iets anders dan dat je ergens anders kunt vinden. Mensen willen juist af en toe iets aparts eten, iets vreemds. Je eet iets, en je kan niet plaatsen hoe dat bereid is. En als je het thuis gaat proberen, krijg je het niet voor elkaar. Dat is de meerwaarde van uit eten gaan. "

Remco, Chef Kok

Interesse?

Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Plan jouw pelgrimstocht

Nu reserveren