Op zoek naar een mooie locatie voor uw groepslunch of groepsdiner? Bij de Pelgrim verzorgen we ook speciale gelegenheden zoals een lunch of diner voor de viering van een promotie, een bruiloft, een verjaardag of een andere bijzondere familiedag.

Groepslunch

Ben je ’s middags op pad met een groep? Hebben jullie zin in een soepje of een lekker broodje? Ook overdag zet De Pelgrim allerlei lekkernijen op tafel. Het maakt niet uit of het gaat om een bedrijfsfeestje, een bruiloft of iets kleiners. De Pelgrim zet genoeg op tafel om iedereen tevreden naar huis te laten gaan.

Groepsdiner

Na een lange dag is er niets fijner dan met zijn allen genieten van heerlijk eten. Het maakt niet uit hoe groot de groep is, of wat de gelegenheid is. Bij De Pelgrim ben je verzekerd van een heerlijke maaltijd; divers, exotisch en met liefde bereid. Ga samen op een culinaire reis bij De Pelgrim.

" Met mijn Indonesische en Friese roots kun je bijzondere combinaties verwachten. Ik hou van grote smaken en specerijen en haal mijn inspiratie dan ook uit verschillende culturen en verre reizen. Ik vind het leuk om minder bekende ingredienten te verwerken in mijn gerechten en mijn gasten te verrassen. "

Ate, Chefkok

Interesse?

Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Plan jouw pelgrimstocht

Nu reserveren