X

Klik hier om meteen te reserveren

Op zoek naar een mooie locatie voor uw groepslunch of groepsdiner? Bij de Pelgrim verzorgen we ook speciale gelegenheden zoals een lunch of diner voor de viering van een promotie, een bruiloft, een verjaardag of een andere bijzondere familiedag.

Groepslunch

Smaken vertellen verhalen. Ook overdag. De Pelgrim is overdag te boeken voor grotere gezelschappen vanaf 25 personen. Graag bereiden wij onze Pelgrimstocht voor u, waarbij we een 4 verschillende koude en warme tussengerechten presenteren. Dit kan goed gecombineerd worden met een BOB of volledig wijnarrangement of met dranken naar keuze. Smaken vertellen verhalen. Kom het ervaren, bij De Pelgrim.

Groepsdiner

Na een lange dag is er niets fijner dan met zijn allen genieten van heerlijk eten. Het maakt niet uit hoe groot de groep is, of wat de gelegenheid is. Bij De Pelgrim ben je verzekerd van een heerlijke maaltijd; divers, exotisch en met liefde bereid. Ga samen op een culinaire reis bij De Pelgrim.

Speciale gelegenheden

Trouwen, bedrijfsfeesten, verjaardagen of een andere bijzondere gelegenheid? Graag denken wij met u mee om deze speciale dag samen invulling te geven. Hiervoor kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier

" Met mijn Indonesische en Friese roots kun je bijzondere combinaties verwachten. Ik hou van grote smaken en specerijen en haal mijn inspiratie dan ook uit verschillende culturen en verre reizen. Ik vind het leuk om minder bekende ingredienten te verwerken in mijn gerechten en mijn gasten te verrassen. "

Ate, Chefkok

Interesse?

Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Plan jouw pelgrimstocht

Nu reserveren